Zašto izabrati Auto Agram?

najboljeponude

Ponude po Vašoj mjeri

Iz razgovora s Vama prepoznati ćemo Vaše potrebe i ponuditi Vam za Vas optimalan proizvod. Ako je ujedno na akciji, tim bolje!
strucnapomoc

Stručna pomoć

Rado ćemo Vam na jednostavan način objasniti osigurateljna pokrića i isključenja iz osiguranja jer nije moguće osigurati svaki rizik.
iskustvo

Dugogodišnje iskustvo

Pratimo razvoj produkata osiguranja godinama, educiramo se dnevno, čitamo za Vas sitna slova. Iskustvo je najbolji učitelj. Učite iz našeg iskustva i tuđih štetnih događaja!
profesionalnost

Profesionalnost

Naši članovi tima osigurati će Vas profesionalno i brzo! Način kontakta odredite sami, prilagoditi ćemo se Vašim željama!

Auto Agram zastupstvo

Mi smo društvo za zastupanje u osiguranju koje ima dozvolu nadzornog tijela HANFE za obavljanje djelatnosti zastupanja u osiguranju. Poslujemo od 2000. godine te zapošljavamo licencirane stručnjake s dugogodišnjim iskustvom.

Licencirani smo za sve vrste osiguranja, pratimo razvoj i promjene na tržištu osiguranja, te smo kroz suradnju sa svim renomiranim osiguravajućim društvima upoznati sa najnovijim osigurateljnim proizvodima, trenutnim akcijama pojedinih osiguravajućih društva i praksom isplate šteta.

  • Ponude po vašoj mjeri
  • Stručna pomoć
  • Bez sitnih slova
  • Brza usluga
  • Profesionalnost

Za Vas čitamo i tumačimo „mala slova“ i prema Vašim potrebama zajednički pronalazimo optimalna rješenja.

Uz poznavanje samog proizvoda osiguranja, prikupili smo i značajno iskustvo iz područja naknade štete te ćemo Vam rado pomoći kada Vam je to najpotrebnije, u slučaju nastanka štetnog događaja, i biti uz Vas kroz postupak prijave štete. Kroz dugogodišnju suradnju sa stalnim sudskim vještacima za procjenu vrijednosti vozila, rado ćemo Vam preporučiti naše dugogodišnje suradnike u slučaju da Vam je potrebna procjena tržišne vrijednosti vozila, provjera kvalitete obavljenog popravka vozila, pregled obračuna totalne štete ili obavljenog izvida kod većih prometnih nesreća i materijalne štete. Naš tim je tu za Vas!